Indrukwekkende slaapkamerindelingen goedgekeurd door designers

indrukwekkende slaapkamerindelingen goedgekeurd door designers - ontdek de beste slaapkamerindelingen ontworpen door professionals en goedgekeurd door designers.

Welkom bij het artikel waar we het hebben over indrukwekkende slaapkamerindelingen die zijn goedgekeurd door designers! Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw slaapkamer? Blijf dan zeker verder lezen voor creatieve en stijlvolle ideeën die je slaapkamer zullen transformeren tot een droomruimte.

De Primaire Suite met Zitgedeelte

Je slaapkamer roept en verlangt naar een beetje liefde. Terwijl we vaak obsessief de rest van ons huis inrichten (en herinrichten, en nogmaals herinrichten), blijven slaapkamers vaak achter. Dit kan zijn omdat ze persoonlijker zijn en minder door bezoekers worden gezien, of omdat de voornaamste activiteit in deze kamer natuurlijk slaap is.

Het herschikken van je slaapkamer kan je stemming en slaapcyclus verbeteren, dus er is geen reden om deze ruimte niet te optimaliseren zoals de rest van je huis. Of je nu te maken hebt met een vreemde lay-out of een kleine ruimte, er zijn tal van manieren om het te verbeteren. We hebben twee van onze favoriete ontwerpers, Aly Morford en Leigh Lincoln van Pure Salt Interiors, gevraagd om hun inzichten te delen over slaapkamerindelingen die ze keer op keer gebruiken.

De In-en-Uit Primaire Slaapkamer

Ontwerpen voor een kamer omgeven door deuren aan drie kanten kan lastig zijn, maar het eindresultaat is de moeite waard. “Terwijl we hier niet met een groot vloeroppervlak werkten, waren de uitzichten buiten deze primaire slaapkamer groots,” herinnert Morford zich. Door hanglampen te gebruiken, hebben we de functionele ruimte in de kamer gemaximaliseerd. Het eindresultaat is een luchtige en open oase!

De Kinder Bunkhouse

Gebouwd voor de meest memorabele logeerpartijen, deze tweepersoonsindeling is net zo geschikt voor opgroeiende kinderen als voor gasten. “Dit is het vakantiehuis van de klant, dus elke kamer moest ontworpen worden met extra gasten in gedachten,” zegt Morford. Het toevoegen van een stapelbed maximaliseerde de slaapruimte, terwijl het minimalistisch inrichten visuele rommel vermijdt.

CZYTAJ  Hoe creëer je een gezellig interieur? Ontdek deze unieke ideeën!

De Klein-en-Symmetrische Primaire Suite

Een primaire suite een koninklijk gevoel geven terwijl deze weinig vierkante meters heeft, is niet altijd gemakkelijk, maar wederom wijzen de ontwerpers van Pure Salt erop dat minder meer is. “Deze primaire slaapkamer was een leuke uitdaging omdat we werkten met een bijzonder kleine ruimte,” legt Lincoln uit.

De Open Loopruimte

In deze slaapkamer hadden we een goede lay-out en een zeer open doorstroming tussen het balkon en de primaire badkamerruimtes. Het was belangrijk om de doorgang naar het balkon open en ononderbroken te houden, wat resulteerde in een ruime en genereuze doorgang tussen het bed en de tv.

De Haard Functie

Als een kamer zoveel prachtige historische karakter heeft, is het alleen maar juist om deze volledig te benutten. “Dit project was een leuke uitdaging,” zegt Lincoln. “We wilden ervoor zorgen dat enkele van de kenmerkende designelementen in de kamer, zoals de schoorsteenmantel, goed zichtbaar zouden zijn.”

De Hoekinvoer

Een schuine ingang in de hoek creëert een onverwachte doorstroming in deze slaapkamer, maar gelukkig was de vierkante meters voldoende om te voorkomen dat meerdere meubelstukken een obstakel zouden vormen. “Elke slaapkamer met hoge plafonds verdient meubels en decoraties die dit vieren!” zegt Morford.

Het Kids’ Command Center

Het bewijs dat een kleine ruimte toch een grote wow-factor kan hebben. “Dit is waarschijnlijk een van onze favoriete kinderkamers die we tot nu toe hebben ontworpen,” zegt Lincoln. “Onze cliënten wilden iets unieks voor hun zoon om zijn kamer speciaal te maken.”

Het toevoegen van een pegboard-systeem biedt extra wandopslag en een ingebouwd bureau zonder veel meubels in een kleine ruimte te hoeven proppen, wat resulteert in een ongelooflijk coole kamer die toch open en luchtig aanvoelt.

CZYTAJ  De 10 badkamer verfkleuren waar binnenhuisarchitecten bij zweren

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  • Odbiór
  • HOME
  • Indrukwekkende slaapkamerindelingen goedgekeurd door designers