top of page

De warmste afsluiter van het jaar

Op Sudbury school Gent hadden we donderdag een kerstfeestje met warme chocomelk en een kerstverhaal.

Maar het meest hartverwarmende moment is wanneer de enveloppen mogen worden geopend en iedereen de kleine presentjes en attenties doorneemt die ze gekregen hebben van andere studenten en staf. Het maken en verzinnen van die tekeningen, snoepjes, berichtjes, kleine kunstwerkjes, etc. nemen een tweetal weken iedereen enorm in beslag.

Hoe klein, fijn en onbeduidend ze er misschien voor sommigen uitzien, er zit altijd veel liefde, denkwerk en dankbaarheid in. Gelukkig zat er dit jaar ook een zakdoek bij zodat traantjes van ontroering konden worden gedroogd.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page